Over ons

Wij zijn de familie Velthuis en we heten u van harte welkom op camping ‘Het Kleine Velthuis’ (voorheen Het Kleine Veld). Onze mooie, groene, rustige camping ligt in Markelo op loopafstand van het gezellige centrum.

Markelo, onderdeel van de gemeente Hof van Twente, heeft een prachtige omgeving (coulisselandschap) met kastelen, Saksische boerderijen en cultuurhistorische interessante punten. Bekende natuurreservaten in de omgeving zijn de Markeloseberg, de Kattenberg, Herikerberg, Friezenberg, de Borkeld enzovoorts. Voor wie wat verder weg wil. Het gebied grenst aan de Gelderse Achterhoek en de Sallandse heuvelrug (Holterberg), beide met veel historie en natuurschoon. De omgeving geeft u uitgebreide mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Op de camping kunt u uw fiets kwijt in de overdekte stalling.

Camping Het Kleine Velthuis beschikt over 20 ruime standplaatsen afgescheiden met groen en voorzien van een grindplek waardoor u altijd schoon en droog kampeert. De (gescheiden) sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en bestaan uit douches, toiletten en wastafels. Ook zijn er twee was cabines beschikbaar en voor mindervalide een toilet met wastafel. Naast afwasmogelijkheid vindt u ook een stortplaats voor uw chemisch toilet en een wasmachine.

Wij heten u graag van harte welkom!